Lappeenrannassa Kourulan kaupunginosassa on murtauduttu asuntoon ja anastettu omaisuutta, muun muassa puhelin ja tabletti, lauantai 8.8 ja tiistai 11.8 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan törkeänä varkautena.

Lappeenrannasta Voisalmen kaupunginosasta on löytynyt anastetuksi epäilty MV-Marin -merkkinen pulpettivene. Asiaa tutkitaan varkautena.

Imatralla Vuoksenniskan kaupunginosassa on anastettu kirpputorin kassasta pieni summa rahaa tiistai 11.8 klo 20.00-20.15 välisenä aikana. Asiaa tutkitaan näpistyksenä.

Imatralla Imatrankosken kaupunginosassa Koskenpartaalla miehen ja naisen epäillään anastaneen puhelimen nuorelta naiselta tiistaina 11.8 klo 23.30-23.45 välisenä aikana. Pariskunta oli pyytänyt puhelinta lainaan, eivätkä antaneetkaan sitä enää takaisin. Kun puhelimen omistaja pyysi puhelintaan takaisin, häntä lyötiin kasvoihin. Asiaa tutkitaan lievänä kavalluksena, pahoinpitelynä ja lievänä pahoinpitelynä.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Aiheeseen liittyen