Imatralla murtauduttiin omakotitaloon Itä-Siitolan kaupunginosassa torstaina 18.2. illalla. Poliisi sai hätäkeskukselta ilmoituksen asiasta nopeasti ja tavoitti paikan päältä kolme henkilöä, jotka otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä. Poliisi tutkii asiaa törkeänä varkauden yrityksenä.

Lappeenrannassa murtauduttiin työmaalle Lauritsalan kaupunginosassa Osulankadulla perjantaina 19.2. yöllä. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on kesken ja poliisi tutkii asiaa varkautena.

Lappeenrannassa murtauduttiin asuntoyhtiön kerhohuoneeseen ja erilliseen askarteluhuoneeseen Kourulan kaupunginosassa Katajakadulla 11.-12.2. välisenä aikana. Mahdollisesti anastetun omaisuuden selvittely on kesken ja poliisi tutkii asiaa varkautena.

Lappeenrannassa murtauduttiin asuntoyhtiön varastoihin ja varastokoppeihin Leirin kaupunginosassa Suonionkadulla 12.-15.2. välisenä aikana. Varastojen lukkoja oli vahingoitettu ja pyörävarastossa oli tehty ilkivaltaa asukkaiden pyörille. Poliisi tutkii asiaa vahingontekona.

Poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja, tai muuten asiasta tietäviä ilmoittamaan havaintonsa sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse 0295414559.

Varkauksia voi ennalta ehkäistä kunnollisella lukituksella, valaistuksella ja hankkimalla valvontalaitteita. Kaikesta arvo-omaisuudestaan kannattaa ottaa kuvat ja talteen tieto merkistä ja mallista, sarjanumerosta ja muista selvistä tuntomerkeistä. Yksilöivät tiedot helpottavat tarkan rikosilmoituksen tekoa, mutta myös samalla oikean omistajan löytämistä.

Aiheeseen liittyen