Paltamon Mieslahdessa Heikkisenjoentiellä olevaan vanhaan remontoitavaan omakotitaloon oli menty ikkunan kautta 1.9. – 11.9.2020 välisenä aikana. Talosta oli viety runsaasti erilaisia työkaluja, muun muassa Einhell kulmahiomakone, harmaa tuhkaimuri, Parkside porakone, Kraft kompressori ja sininen hitsausmuuntaja. Sen lisäksi pihalla olevista ajoneuvoista oli viety omaisuutta.

Sotkamon Heinämäessä Huiskalanahontiellä olevalle mökille on murtauduttu 21.8 – 12.9.2020 välisenä aikana. Lukitusta pihavarastosta oli anastettu seuraavat esineet: oranssi Husqvarna moottorisaha, oranssi Husqvarna raivausaha, keltainen Stiga ruoholeikkuri, 2,5 kW:n aggregaatti, sekä bensakanisterit ja teräketjuöljy. Pihapiirissä olevasta saunasta oli anastettu Kotakiuas-merkkinen kiuas ja alalaude.

Mökkiin oli myös murtauduttu ja sieltä oli anastettu 20 tuuman valkoinen Procaster-merkkinen televisio ja varsijousi, sekä kaikenlaista muuta tavaraa. Myös kottikärryt, maitokärryt, rautakanki, paistinpannut ja kahvipannut oli kelpuutettu saaliskuormaan. Mahdolliset havainnot teoista voi ilmoittaa numeroon 0295416520 tai sähköpostiin tutkinta.kainuu@poliisi.fi.

Aiheeseen liittyen