sunnuntai, 25 helmikuun, 2024

Vastahakoinen rattijuoppo ei ollut sisäsiisti ja valheella oli lyhyet jäljet Lahdessa

Lahti. Lauantaina 25.11. Kello 18.15 aikaan sai partio tehtäväksi mennä Renkomäen ABC-asemalle, jossa ilmoituksen mukaan päihtynyt mies on lähdössä ajamaan autolla, kertoo Hämeen poliisi.

Ennen partion paikalle saapumista, oli mies lähtenyt autolla liikkeelle ja ilmoittaja seurasi häntä, sekä kertoi samalla poliisille puhelimen välityksellä auton sijainnin. Auto tavoitettiin ja autoa kuljettanut selvästi päihtynyt 44-vuotias mies ei suostunut puhaltamaan poliisin seulonta-alkometriin, jonka vuoksi hänet kiinniotettiin ja lähdettiin kuljettamaan poliisiautoa kohti.

Mies harasi jaloillaan vastaan koko kuljetuksen ajan, eikä suostunut menemään vapaaehtoisesti poliisiauton kuljetustilaan. Partion saatua miehen kuljetustilaan, mies päätti vielä virtsata sinne.

Mies kuljetettiin verikokeisiin ja kiinniotettiin epäiltynä törkeään rattijuopumukseen ja haitantekoon virkamiehelle.

***

Lahti. Kello 21.00 havaitsi partio Lahdessa VT12 tiellä kohti Nastolaa menevän henkilöauton, joka kiihdytti voimakkaasti nopeutta, huomattuaan poliisit. Partio menetti hetkeksi näköyhteyden autoon, mutta hetken kuluttua auton havaittiin kääntyvän oikeaan tienreunaan ja kuskin kömpivän penkkien yli takapenkille.

Partion päästyä auton viereen, ei autossa ollut kuin yksi mies takapenkillä ja yksi apukuljettajan paikalla. Takapenkillä oleva mies ei pystynyt kiistämään ajoa, koska hänen toisen jalan kenkänsä oli kiireessä jäänyt kuljettajan jalkatilaan ja toinen kenkä oli jalassa.

25-vuotias mies puhalsi nollat, mutta hänelle suoritettu huumausainepikatesti osoitti miehen käyttäneen huumeita. Mies kuljetettiin verikokeisiin ja määrättiin ajokieltoon.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT