Ruotsi. Mies loukkaantui ammuskelussa Gideonsbergissä Västeråsissa tiistai-iltana. Poliisi tutkii rikosta murhan yrityksenä, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Poliisi sai hälytyksen Gideonsbergissä tapahtuneesta ammuskelusta tiistai-iltana 24.5.  kello 18.30. SVT:n tietojen mukaan paikalla nähtiin kaksi naamioitunutta miestä ennen kuin sieltä kuului useita laukauksia.Klo 21.30 poliisi  vahvisti, että paikalta löytyi loukkaantunut henkilö. Kyseessä on 25-34-vuotias mies, joka on viety sairaalaan. Aluepoliisi kuvailee hänen loukkaantumistilannettaan potilasvahinkoraportissaan lieväksi.

Poliisi nimittää tapausta ammuskeluksi ja että tutkinta on nimeltään murhan yritys. Keskiviikkoaamuun kello 07.40 mennessä ketään ei ollut pidätetty. Loukkaantunutta miestä ei ole vielä kuultu. Tähän mennessä kuulusteluja on tehty noin 40 ja poliisi pyrkii saamaan lisää tietoa yleisöltä, kertoo SVT.

Aftonbladetin tietojen mukaan ammuttu on 25 vuotias ja hän on ennestään ollut poliisin tiedossa. Laukausten jälkeen nähtiin kaksi ihmistä poistumassa paikalta skootterilla, kirjoittaa lehti.

Aiheeseen liittyen