Turku. Lounais-Suomen poliisi pyysi keskiviikkona 19. tammikuuta yleisöltä apua Turun Vätissä liikkuneen miehen tunnistamiseen. Mies saatiin tunnistettua yleisövihjeiden avulla, kertoo poliisi.

Poliisi sai asiasta useita havaintoja, joista on ollut suuri apu miehen henkilöllisyyden selvittämisessä ja tutkinnan suuntaamisessa. Poliisi kiittää kansalaisia saamistaan vihjeistä ja avusta tutkinnassa.

Saapuneiden yhteydenottojen perusteella on mahdollista, että kyseinen mies liittyy muihinkin samankaltaisiin tapauksiin.

Lounais-Suomen poliisi kertoi aiemmin tällä viikolla noin 60-vuotiaasta miehestä, joka oli 13. tammikuuta jutellut ja ottanut fyysistä kontaktia teini-ikäiseen tyttöön Turun Vätissä. Miehellä tuolloin oli yllään musta pipo, mustat hanskat ja musta takki. Tuntomerkkeinä lisäksi parransänki, roikkuvat silmäluomet, tuuheat kulmakarvat ja luomia kasvoissa.

Lounais-Suomen poliisi jatkaa asiakokonaisuuden tutkintaa ja ottaa yhteyttä henkilöihin, joihin on saatujen yhteydenottojen perusteella kohdistunut jonkin rikoksen tunnusmerkistön mahdollisesti täyttävä teko.

Poliisille voi ilmoittaa sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi, jos epäilee joutuneensa kyseisen miehen tekemän rikoksen uhriksi. Muihin asioihin liittyvät rikosilmoitukset tulee jättää poliisin verkkosivuilla tai lähimmällä poliisiasemalla.

Tutkinnallisista syistä tapauksesta ei ole tässä vaiheessa mahdollista kertoa enempää.

Aiheeseen liittyen