sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Venäläiset lapset harjoittelevat konetuliaseiden käyttöä lähellä Norjan rajaa

Norja. Seitsemän kilometriä Norjan rajalta venäläiset lapset harjoittelevat konetuliaseiden käyttöä. Näin kertoo Thomas Nilsen, Barents Observerin toimittaja. Helmikuun 11. päivänä hän julkaisi lisää kuvia X-tililleen, jotka Faktisk Verifirbar on nyt vahvistanut. Kuvissa on venäläisiä lapsia, jotka saavat asekoulutusta Pechengassa, Murmanskin kaupungissa, kertoo NRK Nyheter tänään 16.2. julkaisemassaan artikkelissa.

Thomas Nilsen, Barents Observerin toimittaja. Nettavisen julkaisee uutisia Barentsin alueelta ja arktiselta alueelta englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi.

Toimittajan mielestä naapurimaan kuvat ovat pelottavia.

– Tämä on alue, jonka näemme rajan Norjan puolelta, jos otamme kiikarit esiin, hän sanoo.

– Nämä kuvat ovat täysin normaalia toimintaa venäläisessä yhteiskunnassa, selittää everstiluutnantti ja sotakoulun johtaja Palle Ydsetbø.

Hän huomauttaa, että samat piirteet on nähty aina Neuvostoliiton ajoista asti pioneeriliikkeen toiminnassa.

– Venäjän viranomaiset ovat ryhtyneet tähän yhdessä muun lasten kasvuun liittyvän koulutuksen  kanssa harjoittaakseen toimintaa, jota voidaan kutsua isänmaalliseksi kasvatukseksi.

Everstiluutnantti Ydsetbø sanoo, että tämä on hyvin tiedossa oleva asia.

– Tätä harjoittavat viranomaiset, mutta he ovat myös käyttäneet yksityisiä yrityksiä, kuten Wagner-konsernia ja muita, luomaan nuorisoleirejä, jotka sisältävät aseiden käyttöä ja sotilaskoulutusta melko nuorille lapsille.

Faktisk Verifable on vahvistanut, että kuvat ovat kuvakaappauksia, jotka on otettu videosta ja valokuvasta, jotka on lähetetty venäläiseen verkkoyhteisöön, joka muistuttaa Facebookia. Tili, jolle sisältö alun perin lähetettiin, kuuluu Venäjän sotilasnuorten järjestölle UNARMIYA.

Kuvat NRK Nyheter.

2 KOMMENTTIA

  1. Pakko ottaa lapset käyttöön kun nuoret terveet miehet rämpivät umpihangessa Suomeen lihapatojen ääreen elämään juhlavasti ilmaiseksi. Lapsissa on tulevaisuus, vai miten se meni?

    1
  2. Kieroutunutta on Suomessa kasvatettava homo/lesbo kulttuuri,armeijan kapiaiset eroavat virastaan,mutta meillä kierretään elimiä verille,kuka vastaa TÄMÄN MAAN sukupuolista kehityksestä?

    0

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT