Rauma. Kahden ulkomaalaisen miehen epäillään syyllistyneen varkauteen Rauman Hakunintiellä olevan rengasliikkeen luona 25.11.2017 klo 19.20. Miehet olivat luvatta ottaneet liikkeen pihassa olevasta kontista käytettyjä renkaita, joita käytössään olleen ajoneuvoyhdistelmän kyydissä oli ainakin 65 paria. Miehet otettiin kiinni.

Ulkomaalaisen miehen epäillään syyllistyneen järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamiseen Rauman Aittakarinkadulla olevassa ravintolassa 26.11.2017 klo 02.40. Mies oli ravintolassa tehnyt asiakkaiden toivomusten vastaisesti tarpeettoman läheistä tuttavuutta naisasiakkaiden kanssa. Miestä järjestyksenvalvojan toimesta ravintolasta poistettaessa oli tämä vastaan haraamalla ja käsillään huitomalla vastustanut poistamista. Järjestyksenvalvoja oli loukannut nilkkaansa. Mies otettiin kiinni.Ulkomaalaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen Rauman Kodisjoentien ja Monnankadun risteyksessä 25.11.2017 klo 23.32. Mies oli kuljettanut h-autoa ja liikennetarkastuksen yhteydessä tehdyssä puhalluskokeessa tulos oli 1,11 o/oo. Mies määrättiin ajokieltoon.

Raumalaisen miehen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen ja huumausaineen käyttörikokseen Rauman Kodisjoentiellä 26.11.2017 klo 00.10. Mies oli kuljettanut h-autoa ja puhalluskokeen tulos oli 0,04 o/oo. Mies oli vaikuttanut päihtyneeltä ja huumepikatestin tulos oli näyttänyt positiivista amfetamiinille. Mies määrättiin ajokieltoon.

Aiheeseen liittyen