lauantai, 22 kesäkuun, 2024

Viimeiset perinteiset poliisin huutokaupat Lapissa – jatkossa tavara kaupataan netissä

Lapin poliisilaitos järjestää viimeiset perinteiset huutokaupat Kittilässä ja Rovaniemellä syyskuun lopussa. Jatkossa huutokaupat pidetään netissä, tiedottaa poliisi.

Poliisi huutokauppaa löytötavaroita Kittilän poliisiasemalla torstaina 28.9.2023 kello 12 alkaen. Huudettavana on erityisesti lasketteluvälineitä, kuten muun muassa laskettelusuksia ja -sauvoja sekä lumilautoja. Kittilän poliisiasemalla on huutokauppapäivänä myös kalustoesittely kello 11.30 – 14.00. Kittilän poliisiasema sijaitsee osoitteessa Valtatie 60, Kittilä.

Rovaniemen huutokaupasta voit löytää itsellesi uuden polkupyörän. Edellisestä huutokaupasta on jo aikaa ja pyöriä on ehtinyt kertyä poliisin varastoon toista sataa. Varastojen kätköistä saattaa löytyä myös muuta huudettavaa. Huutokauppa järjestetään Rovaniemen pääpoliisiaseman takapihalla perjantaina 29.9. kello 10 alkaen. Osoite on Jorma Eton tie, Rovaniemi.

Kummassakin huutokaupassa suositellaan korttimaksua. Tavaroilla ei ole palautusoikeutta.

Lapin poliisilaitos huutokauppaa jatkossa löytötavarat nettihuutokaupassa. Huutaminen on mahdollista vuoden ja kellon ympäri aina, kun poliisilla on huudettavaa.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT