Ruotsi. Poliisi sai maanantai-iltana useita hälytyksiä mellakasta ja ampumisista Västra Sandgatanilla Söderissä Helsingborgissa. Ainakin viisi ihmistä on loukkaantunut. Poliisi on pidättänyt miehen, jota epäillään murhayrityksestä, kertoo SVT Nyheter.

Poliisi löysi kaksi haavoittunutta tapahtumapaikalta, kolme muuta hankkiutui sairaalahoitoon  omatoimisesti.

– Kaikilla viidellä on haavoja tai viiltoja. Yhdellä heistä voi olla ampumahaava, sanoo poliisin tiedottaja Evelina Olsson SVT:lle.

Poliisi on kertonut Helsingborgs Dagbladille, että kyseessä on sekä lieviä että vakavampia vammoja, mutta kenenkään ei tällä hetkellä katsota olevan hengenvaarallisesti loukkaantunut.

Loukkaantuneet ovat 30–40-vuotiaita miehiä. Helsingborgin sairaala vahvistaa, että he ovat ottaneet vastaan ​​neljä loukkaantunutta miestä, joista kolme on 30-vuotiaita ja yksi 40-vuotias. Kuinka vakavia loukkaantumiset ovat, on epäselvää.

Myöhemmin illalla 50-vuotias mies pidätettiin epäiltynä murhayrityksestä.

Samassa kohteessa tapahtui myös auto-onnettomuus, jossa kaksi autoa törmäsi toisiinsa.

– Uskomme, että onnettomuus liittyy tapahtumaan, sanoo Evelina Olsson.

Poliisi piiritti Helsingborgin sairaalan ja rikospaikalla oli paljon partioita. Paikan päällä oli myös teknikkoja ja poliisin helikopteri.

– Sairaala eristettiin henkilöstön työympäristön turvaamiseksi ja varmistamiseksi, ettei sinne päässyt asiatonta liikennettä, Evelina Olsson sanoo.

Kuva: SVT Nyheter.

Aiheeseen liittyen