lauantai, 2 maaliskuun, 2024

Voimakas räjähdys yöllä kerrostalossa Ruotsin Sundbybergissä

Ruotsi. Perjantaina 2.2. kello 02:14 poliisi sai hälytyksen voimakkaasta räjähdyksestä kerrostalossa Sundbybergissä. Räjähdys oli niin voimakas, että se kuultiin useissa osissa Tukholmaa, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

– Saimme klo 02.14 hälytyksen voimakkaasta räjähdyksestä. Paikalle lähetettiin useita eri yksiköitä ja myös pelastuslaitos ja ambulanssi, kertoo Tukholman poliisin tiedottaja Anna Westberg SVT:lle.

Kukaan ei räjähdyksessä loukkaantunut.

Kiinteistölle on aiheutunut isoja vaurioita. ikkunat ovat hajonneet, Talon sisäänkäynti ja parveke vaurioitunut. Alakerrassa on myös yksi huone kärsinyt vahinkoja, lehdet raportoivat.

Myös talon lähelle pysäköityjä autoja on vaurioitunut.

Rikospaikka eristettiin yön ajaksi, mutta talon asukkaita ei tarvinnut evakuoida räjähdyksen jälkeen.

Myöhään aamuyöllä poliisiteknikot työskentelivät paikalla analysoidakseen räjähdyksen löydöksiä.

Poliisi on aloittanut esitutkinnan törkeästä yleisen vaaran aiheuttamisesta ja tuhotyöstä. Ketään ei ole toistaiseksi pidätetty.

Kuva: SVT Nyheter.

Päivitys uutiseen 2.2. kello 9.10.

SVT:n tietojen mukaan osoitteessa kirjoilla oleva mies saattaa liittyä Foxtrot-verkkoa ympäröivään konfliktiin. Hänet on tuomittu useista rikoksista Tukholman alueella tapahtuneiden räjähdysten jälkeen, mukaan lukien kahdesta yleistä tuhoamista ja palavia ja räjähtäviä aineita koskevan lain rikkomisesta. Hänet on tuomittu myös vakavista huumausainerikoksista.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT