Ruotsi. 17. marraskuuta 2019 ilmoitettiin kadonneeksi 17-vuotias Wilma Andersson Uddevallasta. Pian sen jälkeen poliisi epäili hänen joutuneen rikoksen uhriksi ja 22-vuotias entinen poikaystävä Tishko Ahmed pidätettiin murhasta epäiltynä.

Huolimatta valtavista etsinnöistä sekä poliisin että vapaaehtoisten kanssa, Wilmaa ei löydetty. Vasta 29. marraskuuta poliisi teki löydön entisen poikaystävän huoneistosta. Vaatekaapissa oli matkalaukussa Wilman pää. Muu ruumis puuttuu edelleen.

Nyt Wilma Aderssonin perhe on luvannut palkkion murhatun tytön koko ruumiin löytämisestä, kirjoittaa Aftonbladet.

– Jonkun täytyy tietää, missä hän on. Toivomme todella, että uskallat sen kertoa, jotta voimme haudata tyttäremme kokonaan, sanoo Wilman äiti Linda Andersson.

Wilman perheelle on suuri henkinen haava, että he eivät ole vielä pystyneet hautaamaan  tytärtään oikeaksi tuntuvalla tavalla.

Viimeisenä keinona Linda Andesson on aloittanut varainhankinnan sosiaalisessa mediassa nimellä ”Auta meitä löytämään koko Wilma”.

– Itse asiassa mielestäni on hirveän ikävää, että raha on tähän sekoitettava. Jos tiedät jotain, voit sanoa sen muutenkin. Mutta meidän on tehtävä jotain. Meidän on yritettävä kaikkemme. hän sanoo.

Linda Andersson kertoo, että perhe on kuullut asianajajaa varmistaakseen, että kerääminen tapahtuu laillisesti oikein. Tuotto voidaan käyttää vain tähän tarkoitukseen.

Keräys on saavuttanut jo 100 000 kruunua (noin 10 000 euroa).Perhe tarjoaa tämän summan ”… henkilölle / henkilöille, jotka voivat antaa tietoja, jotka johtavat siihen, että koko Wilma löydetään”.

Linda Anderssonin mukaan poikaystävästä oli olemassa varoitussignaaleja. Wilma kertoi useille hänen ympärillään olleille ihmisille, että mies oli hallitseva ja kateellinen. Kukaan ei kuitenkaan osannut epäillä, että seurustelu päättyisi tällä tavalla.

Tishko Ahmed on tuomittu 18 vuodeksi vankeuteen murhasta.

Kuvat: Aftonbladet.

 

 

Aiheeseen liittyen