Yhden hengen vaatinut liikenneonnettomuus Salossa – poliisi etsii vihreää VW Golfia

Salossa Lautelantiellä tapahtui sunnuntaina 6.6.2021 kello 18.00 jälkeen yhden ihmisen vaatinut liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa oli osallisina henkilöauto ja moottoripyörä. Moottoripyörän kuljettaja menehtyi.

Henkilöauton kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Tapahtumapaikalla selvinneiden tietojen perusteella moottoripyörä tuli Someron suunnasta ja henkilöauto oli mennyt Someroon suuntaan.

Liikenneonnettomuuden osalliset eivät olleet paikkakuntalaisia. Menehtynyt moottoripyörän kuljettaja oli syntynyt 1980-luvulla. Henkilöauton kuljettaja on syntynyt 1990-luvulla.

Vihreä Volkswagen golf -merkkinen henkilöauto
Poliisi pyytää havaintoja vihreän Volkswagen Golfin liikkeistä Salossa.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtuma-ajankohdalta vihreän Volkswagen Golfin liikkeistä. Golf on korimalliltaan hatchback.

Poliisi pyytää asiasta tietäviä ja silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan. Havaintoja voi ilmoittaa puhelimitse numeroon 0295 417 259, sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi tai WhatsApp-viestillä numeroon 050 4117 655.

Aiheeseen liittyen
Apteekkituotteet.fi - verkkoapteekki