sunnuntai, 21 huhtikuun, 2024

Yksi henkilö menehtyi Huittisissa tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa

Huittisissa valtatie 12:n ja Ratatien risteyksen kohdalla tapahtui keskiviikkona 14.2.  hieman kello 18 jälkeen liikenneonnettomuus, jossa menehtyi paikkakuntalainen iäkäs mies, kertoo poliisi.

Valtatiellä 12 Tampereen suuntaan menossa ollut täysperävaunuyhdistelmä törmäsi tilanteessa samaan suuntaan menossa olleeseen traktorin ja peräkärryn yhdistelmän perään. Traktorinkuljettaja kuoli onnettomuudessa.

Poliisi tutkii asiaa kuolemantuottamuksena ja kahtena liikenneturvallisuuden vaarantamisena. Rikosnimikkeet saattavat muuttua esitutkinnan edistyessä.

Lounais-Suomen poliisi pyytää onnettomuuden mahdollisia silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan poliisille. Silminnäkijähavaintoja voi lähettää poliisille joko sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lounais-suomi@poliisi.fi  tai WhatsApp- tai tekstiviestillä numeroon 050 411 7655.

Poliisi jatkaa asian esitutkintaa tarkemman tapahtumien kulun selvittämiseksi muun muassa kuulusteluin.

1 KOMMENTTI

  1. Lehdissä oli juttu Turun Koulukadun ja Linnankadun risteyksessä sattuneesta jalankulkijan jalan menetyksestä.
    Aivan typerää syyttää linja-auton kuljettajaa onnettomuuden aiheuttajana, kun kysymyksessä on suunnittelu virhe. Suojatietä ei saisi asettaa risteykseen vaan 5-20 metriä risteyksen jälkeen. Kun säätila johdosta näkyvyys on huono, ison auton kuljettaja on mahdotonta olla riittävän tarkka ja huomata jalankulkija. Paremmissa maissa Suomelle tyypillisiä vahinkoja ei synny.

    1

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT