sunnuntai, 3 joulukuun, 2023

Yksi  kuoli ja neljä haavoittui Kööpenhaminassa tapahtuneessa ammuskelussa

Tanska. 30-vuotias mies on ammuttu kuoliaaksi Christianiassa Kööpenhaminassa lauantai-iltana 27.8. tapahtuneessa ammuskelussa. Neljä muuta on loukkaantunut, uutisoi DR Nyheder.

Kööpenhaminan poliisi sai ilmoituksen ampumisesta klo 19.25. Kaksi naamioitunutta miestä, joilla oli tummat vaatteet, ampui laukauksia Stjerneskibet-rakennuksessa Pusher Streetillä Christianiassa.

Poliisi kertoo, että nämä kaksi tekijää seurasivat yhtä henkilöä rakennuksessa, ampuivat laukauksia ja pakenivat sitten paikalta sähköpyörillä kohti Langebroa. Heitä ei ole vielä löydetty.

Kaksi muuta henkilöä pidätettiin Christianiassa jonkin aikaa ampumisen jälkeen. Poliisi tutkii nyt, liittyvätkö nämä kaksi ampumiseen, ylipoliisitarkastaja Poul Kjeldsen sanoo.

Poliisin mukaan alueella on moottoripyöräjengien konflikteja, mutta poliisi ei voinut kommentoida, mitkä jengit mahdollisesti liittyvät ammuskeluun.

– Hypoteesimme on, että kyseessä on moottoripyöräjengien välienselvittely, sanoo Poul Kjeldsen.

Illan ammuskelun jälkeen poliisi on tehostanut läsnäoloaan Christianiassa ja sen ympäristössä.

– On tärkeää palauttaa rauha ja turvallisuus Christianian asukkaille ja naapureille, Poul Kjeldsen sanoo DR Nyhederille.

Kuva: DR Nyheder.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT