lauantai, 9 joulukuun, 2023

Yleisön huomiota herättänyt poliisitehtävä keskiviikkona Kuopion Lohkaretiellä

Itä-Suomen poliisi tarvitsi pelastuslaitoksen apua keskiviikkona 9.8. tehtävällä Kuopion Lohkaretiellä puolilta päivin, tiedottaa poliisi.

Poliisipartio tarvitsi pelastuslaitoksen apua mennessään yksityisasuntoon poliisille kuuluvan tehtävän suorittamiseksi. Tehtävä oli poliisille normaali jokapäiväinen tehtävä, johon nyt poikkeuksellisesti tarvittiin pelastuslaitoksen ammattitaitoa ja kalustoa. Pelastuslaitos varmisti sen, että poliisipartio pystyi suorittamaan tehtävän turvallisesti sekä sen, että tehtävällä kohdatusta ”esteestä” ei aiheutunut vaaraa sivullisten turvallisuudelle.

Poliisipartion paikallaolo on julkinen tieto, mutta poliisipartion poliisitutkinnallinen tehtävä on suurelta osin säädetty salassa pidettäväksi. Poliisi ei suorita asiassa rikostutkintaa, eikä poliisi tiedota asiasta enempää.

Tutkinnanjohtaja ottaa tiedottamisasian uudelleen ratkaistavaksi aikaisintaan seuraavan viikon alussa, mikäli asiassa ilmenee tarve tiedottamiselle ja mikäli asiasta voidaan ylipäätään tiedottaa, poliisi toteaa.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT