lauantai, 22 kesäkuun, 2024

16-vuotias poika pidätetty kahden naisen murhasta epäiltynä Tullingessa

Ruotsi. Perjantaiyönä 13.10. Tullingen asuntoalueella kaksi naista, 20-vuotias ja 60-vuotias ammuttiin kuoliaaksi. Useita lapsia oli paikalla ampumisen tapahtuessa, mutta he eivät poliisin mukaan loukkaantuneet fyysisesti.

Pian tämän jälkeen Poliisi pysäytti taksin ja otti kiinni kaksi henkilöä. Pidätettyinä ovat  16-vuotias poika ja taksinkuljettaja. Poliisi löysi autosta myös automaattisen aseen, kertoo SVT Nyheter.

Poliisin raporttien mukaan 16-vuotias poistui torstaina HVB-kodista.

Hallinto-oikeuden asiakirjoista käy ilmi, että 16-vuotias on ollut rikollisissa ympäristöissä useita vuosia. Hän esiintyi esimerkiksi yli 20 poliisin rikoksesta epäilemässä tapauksessa, mutta häntä ei voitu tuomita, koska hän oli alle 15-vuotias. Kyse oli muun muassa ryöstöstä, pahoinpitelystä, laittomista uhkauksista ja väärinkäytöksistä oikeudenkäynneissä.

Poika tuomittiin kuitenkin tänä vuonna lievistä huumausainerikoksista.

Kyseisessä Tullingen osoitteessa, missä ampuminen tapahtui, on kirjoilla kuuluisa ruotsalainen taiteilija. SVT:n tietojen mukaan rikos kohdistui kostona Foxtrot-verkostossa meneillään olevaan jengikonfliktiin liittyvän henkilön sukulaisiin.

Kuva. SVT Nyheter.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT