sunnuntai, 3 joulukuun, 2023

Alaikäiset ryöstelivät Espoossa ja Kirkkonummella – arvokas vaate, laukku ja rahaa vietiin

Espoo. Perjantaina 29.9. nuorisojoukkion epäillään ryöstäneen Espoossa 17-vuotiaalta uhrilta arvokkaan vaatekappaleen. 17-vuotias oli kävellyt kadulla kahden ystävänsä kanssa, kun vastaan tuli yli kymmenen hengen joukko nuoria. Joukko vaati uhkailemalla uhria antamaan hupparinsa. Joukon saatua hupparin se hajaantui eri suuntiin. Asiaa tutkitaan ryöstönä, kertoo poliisi.

Lauantaina 30.9. poliisi sai hätäkeskukselta tehtävän Kirkkonummelle. Alle 15-vuotias nuori kertoi ilmoituksen mukaan, että häneltä oli viety olkalaukku ja käteistä rahaa.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun uhri oli yrittänyt ostaa netissä myynnissä ollutta pipoa. Pipoa netissä myivät kaksi niin ikään alaikäistä poikaa, ja kauppapaikaksi sovittiin ulkoalue. Myyntihetkellä myyjät eivät kuitenkaan luovuttaneet pipoa, vaan ottivat uhrilta hänen käteiset rahansa ja lisäksi hänen päällään olleen laukun.

Tilanteessa sivullinen oli onnistunut tunnistamaan myyjinä esiintyneet pojat ja ilmoitti heidän olinpaikkansa poliisille. Partio palautti omaisuuden ja rahat uhrille. Tapauksen jatkotoimenpiteet siirtyvät lastensuojeluviranomaisen piiriin.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT