torstai, 25 heinäkuun, 2024

Asuintaloon ammuttiin laukauksia Ruotsin Burlövissä – muuallakin paukuteltiin

Ruotsi. Burlövissä sijaitsevan kerrostalon porraskäytävässä ammuttiin laukauksia torstain vastaisena yönä, kertovat SVT Nyheter ja Aftonbladet.

Ensimmäinen hälytys ammuskelusta tuli  27.6. vähän puolenyön jälkeen. Poliisin saapuessa paikalle kerrostaloasunnon ovesta löydettiin luodinreikiä. Epäillyn rikospaikan alue eristettiin.

Kenenkään ei kerrota loukkaantuneen ammuskelussa. Murhan yrityksestä ja vakavasta aserikoksesta on tehty rikosilmoitus. Poliisin mukaan ketään epäiltyä ei ole tällä hetkellä pidätetty.

Kuvituskuva.

***

Myös Bäckbyssä  paukuteltiin

Useita poliisipartioita hälytettiin Västeråsin Bäckbyyn useiden laukauksista kertoneiden soittojen jälkeen keskiviikkoiltana.

Ensimmäinen hälytys tuli keskiviikkoiltana 26.6. klo 19.09.

Olosuhteet kohteessa olivat epäselviä, mutta poliisin mukaan silminnäkijä ovat nähneet ainakin yhdellä henkilöllä aseen kaltaisen esineen. Samaan aikaan useiden ihmisten kerrotaan kuulleensa laukauksia.

Poliisi ei illan aikana pystynyt vahvistamaan ampumista.

– Olemme kuitenkin tulleet siihen tulokseen, että jotain on tapahtunut, ja laatineet raportin törkeästä aserikoksesta ja murhan yrityksestä, kertoo Roland Komaromi Mittin poliisialueesta Aftonbladetille.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT