perjantai, 19 heinäkuun, 2024

Asuntoa kohti ammuttiin sunnuntaiyönä Ruotsin Örebrossa – myös Handenissa paukuteltiin

Ruotsi. Örebrossa sijaitsevaa asuntoa kohti ammuttiin sunnuntaiyönä laukauksia.

Laukaukset menivät ikkunoista läpi asuntoon, jossa oli useita ihmisiä, kertovat SVT Nyheter  ja Aftonbladet.

– Saimme hälytyksen 16.6. kello 03.13 Oxhagenin alueelle, josta ilmoitettiin, että asuntoa kohti ammutan, kertoo Bergslagenin poliisialueen päivystävä Torbjörn Roos.

Kukaan ei loukkaantunut. Toistaiseksi ei tiedetä tarkasti, kuinka monta ihmistä asunnossa oli ampumisen aikana, ja kuinka suuressa vaarassa he ovat olleet.

– Poliisi eristi alueen ja aloitti tutkinnan murhan yrityksestä teknisellä tutkinnalla ja todistajien kuulemisella, Torbjörn Roos kertoo lehdille.

Ketään ei sunnuntaiaamuun mennessä pidätetty.

***

Handenissa ammuskeltiin sunnuntaiyönä

Poliisi sai sunnuntaiyönä  hälytyksen epäilyttävästä ammuskelusta Handenissa, Tukholman eteläpuolella. Epäillyn ampumisen kerrotaan tapahtuneen sunnuntaina 16.6.  kello kahden jälkeen.

– Saimme hälytyksen laukauksista Handenissa. Sieltä olemme tehneet löytöjä, jotka ovat saaneet meidät aloittamaan esitutkinnan vakavasta aserikoksesta, kertoo Tukholman poliisin päivystävä Johan Hårderup.

Eristetyllä alueella on yön aikana ollut käynnissä mittava etsintä epäillyn tekijän löytämiseksi. Poliisi on vaitonainen siitä, mitä kohti on ammuttu.

– En mene yksityiskohtiin siitä, mitä olemme nähneet tapahtumapaikalla. Kukaan ei ole loukkaantunut eikä meillä ole tällä hetkellä pidätyksiä, sanoo Johan Hårderup lehdille.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT