keskiviikko, 24 heinäkuun, 2024

Oulun lauantaiyössä rattijuopumuksia, kortitta-ajoja ja kohtalaisesti muita tehtäviä

Oulu. Alueen poliisilla oli lauantain illan ja yön aikana erilaisia tehtäviä 130 kappaletta, mm. häiriökäyttäytymisiä, rattijuopumuksia ja ajo-oikeudetta ajoja. Humalaisia kuljetettiin säilöön 11 kpl, kertoo poliisi.

Limingassa partio pysäytti henkilöauton jonka kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman, lisäksi kuljettaja syyllistyi ajo-oikeudetta ajoon. Asiasta laadittiin rikosilmoitus.

Oulussa hieman ennen puolta yötä poliisin liikenneyksikkö pysäytti henkilöauton jonka kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen ylittävän lukeman, lisäksi kuljettaja syyllistyi liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ajettuaan ylinopeutta. Tälläkään kuljettajalla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Asiasta laadittiin rikosilmoitus. Seuraavan rattijuopon poliisipartio pysäytti puoli kolmen aikaan aamuyöstä. Henkilöauton kuljettaja puhalsi alkometriin rattijuopumuksen ylittävän lukeman. Myös tästä tapauksesta laadittiin rikosilmoitus.

Oulu. Hieman ennen aamukolmea tuli Hätäkeskukseen ilmoitus, että henkilöauto on ajanut liikenteen keskijakajaan Oulun keskustan tuntumassa ja että auto on kaatunut kyljelleen ajoradalle. Autossa ei ollut kuljettajan lisäksi muita henkilöitä, eikä kuljettaja loukkaantunut onnettomuudessa. Tapahtumapaikalla kuljettajalle suoritetun puhalluskokeen tulos jäi alle rattijuopumusrajan mutta huumetesti oli positiivinen huumausaineille. Tapahtumasta laadittiin rikosilmoitus rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Oulussa järjestetty Varjo-festivaali ei juurikaan työllistänyt poliisia vaikka paikalla oli runsaasti juhlakansaa. Sama tilanne oli Utajärvellä järjestetyssä Untorock tapahtumassa, sielläkään ei ollut poliisille tarvetta, kiittelee Oulun poliisilaitos.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT