lauantai, 20 heinäkuun, 2024

Aurinkoinen vuorokausi tarjosi poliisille kiireitä Hämeessä – nostoina näpistelijä ja rattijuoppo

Häme. Helteinen kesäsää aiheutti poliisille hikisen vuorokauden, johon mahtui paljon erilaisia poliisitehtäviä. Poliisi tapasi päihtyneitä kuljettajia sekä autoista, että veneistä. Lisäksi poliisia työllistivät mm. useat näpistelijät, häiriökäyttäytyjät, pahoinpitelijät ja kuumiin autoihin jätetyt koirat. Keskustoista poimittiin kyytiin useita liikaa alkoholia nauttineita ja sakkoja kirjattiin reiluista ylinopeuksista, kertoo Hämeen poliisilaitos.

***

Lahti. Yli 60-vuotias mies jäi kiinni näpistelystä 33. kerran vuoden sisään. Poliisille erittäin tuttu mies anasti reilun 100 euron arvosta alkoholijuomia Launeen R-marketista. Ennen poliisin paikalle tuloa mies oli ollut tyytymätön vartijan häneen kohdistamiin kiinniottotoimenpiteisiin ja käyttäytynyt aggressiivisesti. Tilanteesta kirjattiin rikosilmoitus ja mies toimitettiin Lahden pääpoliisiasemalle rauhoittumaan.

Ypäjä. 20-vuotias mies lähti ajamaan liikennekäytöstä poistetulla matkailuautolla Ypäjän keskustasta. Miehen ajo oli seilaavaa, hän rikkoi mennessään useita liikennesääntöjä, eikä aluksi pysähtynyt poliisin näyttämistä pysäytysmerkeistä huolimatta. Poliisi näki miehen jatkavan alkoholin juomista vielä ajon aikanakin. Kun auto saatiin pysäytettyä ja kuljettajan henkilöllisyys tarkistettua, selvisi, että mieskuljettaja oli ajokiellossa. Mies puhalsi seulonta-alkometriin tuloksen 1,09 mg/l. Mies käytettiin verikokeissa ja otettiin kiinni epäiltynä mm. törkeään rattijuopumukseen.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT