Järvenpäässä Seutulantiellä tapahtui perjantaina 26.8. noin kello 21.20 liikenneonnettomuus, jossa henkilöauto törmäsi tien sivussa ajaneeseen pyöräilijään. 14-vuotias pyöräilijä loukkaantui onnettomuudessa, tiedottaa poliisi.

– Tapahtumalla on useita silminnäkijöitä ja tapahtumapaikalta on myös videokuvaa. Silminnäkijöiden kertoman mukaan kyseessä oli vaalea porrasperäinen Ford Mondeo merkkinen henkilöauto, joka oli ajanut Kaskitietä polkupyörillä liikenteessä olleita poikia vastaan, kiihdyttänyt vauhtia ja koukannut mahdollisesti tahallaan vastaantulevien kaistalle, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Heidi Niemi.Autoilija ei pysähtynyt onnettomuuspaikalle selvittämään asiaa tai jättämään yhteystietojaan vaan pakeni paikalta Seutuantietä Kaskitien yli jäähallin suuntaan. Autossa oli silminnäkijöiden havaintojen mukaan kaksi miestä ja autosta oli tuulilasi rikki.

– Kaikki havainnot ja tiedot onnettomuudesta ja paikalta paenneesta autosta ovat meille arvokkaita. Pyydämme nyt yleisön apua tapahtumien kulun, auton liikkeiden ja kuljettajan henkilöllisyyden selvittämiseksi. Tiedot pyydämme toimittamaan poliisilaitoksemme sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi Niemi ohjeistaa.

Aiheeseen liittyen