torstai, 29 helmikuun, 2024

Autoilija, oletko tehnyt tämän rikkeen? – katso video

Aktiivisesti somessa liikenneopastusta tekevä Dennis Pasterstein jakoi videon, jossa autoilja kuittaa itselleen 14 päiväsakkoa. Tätä risteysaluetta vahdittiin kahden partioauton toimesta, kuten alla olevilta videoilta näkee.

6 KOMMENTTIA

 1. Mitä vittua?? Taas autoilijan olisi siis pitänyt jäädä tyhjäkäynnillä nukkumaan, et joku hiippari joskus ylittää tien? Suomi on kyllä niin autoilijavihan kuningasmaa, kun ikinä voi olla

  23
 2. Mitä tahansa tuo mies sanoo, en usko. Kävin yhden oikeustaistelun, voitin. Mutta sen valehtelun määrään ei kykene edes kanttihousut sossussa.

  5
 3. Juuri Jorman tapaiset autoilijat aihaeuttavat kuolemia. Jos auto ajaa 40-50 päin täysi-ikäistä, hengen meno on lähellä. Joskus 30 vuotta sitten autolla tappajat saivat pienen sakon. Nyt on tainnut tilanne muuttua. 15 päiväsakkoa on kuitenkin liian vähän. 500 euroa olisi sopiva tuossakin tapauksessa tavalliselle palkansajalle, varsinkin kun näkee, että autoilija kiihdytti ehtiäkseen ennen..
  Espanjassa on mukava ajella polkupyörällä ja kävellä kaupungeissa. Autoilijat ovat kohteliaita ja noudattavat sääntöjä. Polkupyöräilijää ei saa ohittaa enää samalla kaistalla. Aikaisemmin riitti, kun etäilsyys oli yli 1,5 metriä.

  6
 4. Ottaisin heti kortin pois 2,5 vuodeksi kun joku ei käytä vilkkua. Isoissa kaupungeissa reilusti yli puolet eivät ”viitsi” kuluttaa vilkun vipuaan keskellä päivää. Ymmärrän toki jos ajat yöllä kaupungin läpi, ja kadut ovat tyhjiä. Kun poliisiauto on näkyvissä, yllättäen 99% käyttää vilkkua. Ongelma on siis korvien välissä. Jos todistan tilannetta missä vilkun käyttämättä jättö aiheutta henkilövahinkoja, aion syyllistyä moitittavaan käytökseen itsekin.

  1
 5. Mitä vittua, tosiaan? Toivottavasti sinulla ei ole ajokorttia tai jos on niin suosittelen vähintään lukemaan tieliikennelakia ja muistelemaan mitä on autokoulussa opetettu vastaavissa tilanteissa toimimaan kun näkee että jalankulkija on ylittämässä suojatietä. Sinunlaisten välinpitämättömien ja itsekkäiden ihmisten takia näitä onnettomuuksia tapahtuu. Koska minä, minä, minä. Ja väitteesi että Suomi on autovihaajien maa, on silkkaa paskaa.

  2

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT