lauantai, 24 helmikuun, 2024

Hämeessä varsin rauhallinen Joulupäivä 2023

Hämeen poliisilla oli vuorokauden aikana 133 tehtävää. Poliisin suojiin päätyi 14 henkilöä. Tehtäviä aiheutui jonkin verran liikenteestä ja yöaikaan keskustojen häiriökäyttäytymisistä. Valitettavasti myös joissain perheissä Joulurauha oli hakusessa ja partiot joutuivat sovittelemaan useampaakin riitaa vuorokauden aikana, kertoo poliisi.

Janakkala. Kello 13.35 aikaan pysäytti partio Janakkalassa Hausjärventiellä henkilöauton tarkastusta varten. Autoa kuljettaneelta 47-vuotiaalla naisella ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Hämeenlinna. Kello 19.40 aikaan jäi Hämeenlinnassa Hämeensaarentiellä sijaitsevassa tavaratalossa kiinni näpistyksestä 45-vuotias mies. Mies oli ottanut hyllyistä erilaisia tuotteita lähes 200 euron arvosta, jonka jälkeen hän poistui liikkeestä sisääntuloporttien kautta. Vartijat havaitsivat näpistyksen ja lähtivät tavoittelemaan näpistelijää, joka pinkaisi juoksuun havaittuaan vartijat. Pienen juoksukilpailun jälkeen loppui mieheltä kunto ja vartijat tavoittivat hänet. Mies on jäänyt viimeisen vuoden aikana kiinni erilaisista omaisuusrikoksista 31 kertaa.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT