lauantai, 22 kesäkuun, 2024

Haminan valojen yö työllisti poliisia myös lauantain ja sunnuntain välisenä yönä

Hamina. Edellisyön tapaan paikalla oli paljon päihtyneitä nuoria. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä tavattiin edellisyöhön verrattuna enemmän alle 15-vuotiaita, jotka olivat nauttineet päihteitä, kertoo poliisi.

Poliisi tapasi kaksi päihtynyttä 13-vuotiasta, joista toinen päätyi suoraan vanhempien luokse ja toinen SPR:n selviämisasemalle huonon vointinsa takia. Kaksi päihtynyttä 14-vuotiasta lähti tapahtumasta ambulanssilla sairaalaan saamaan hoitoa. Lisäksi partiot tapasivat kaksi 14-vuotiasta, jotka olivat nauttineet illan aikana alkoholia ja poltellut kannabista, toinen heistä päätyi ambulanssilla sairaalaan ja toinen vanhempiensa huostaan. Yksi päihtynyt 14-vuotias toimitettiin suoraan sosiaaliviranomaisten luokse. Poliisi tekee tapauksista myös lastensuojeluilmoituksen sosiaaliviranomaisille.

Lauantain ja sunnuntain väliseltä yöltä on kirjattu neljä rikosilmoitusta pahoinpitelystä. Kahdessa tapauksessa rikoksesta epäillyt ovat poliisin hallussa. Kahden tapauksen osalta tekijät ovat toistaiseksi tunnistamatta. Kaksi henkilöä päätyi poliisilakiperusteisesti kiinniotettuna Kotkan poliisivankilaan aiheuttamiensa häiriöiden takia.

Kahta henkilöauton kuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Toinen kuljettaja ohitti auton, joka oli pysähtynyt suojatien eteen antamaan tietä jalankulkijoille. Jalankulkijat olivat jo suojatiellä. Toisessa tapauksessa ajoneuvossa oli liikaa matkustajia ja kuljettaja kiihdytteli voimakkaasti kaupunkialueella aiheuttaen vaaraa muille. Yhtä henkilöä epäillään liikennejuopumuksesta moottorittomalla ajoneuvolla. Hän kuljetti sähköpotkulautaa noin 1,4 promillen humalassa aiheuttaen vaaraa muille ajelemalla väkijoukossa huomattavalla nopeudella. Partiot tapasivat tapahtuman aikana myös yhden ajo-oikeudettoman kuljettajan Haminassa.

Kuvituskuva.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT