maanantai, 17 kesäkuun, 2024

Helsingin poliisi pyytää apua alaikäisen seksuaalirikoksen uhrin tunnistamiseen

Helsingin poliisi tutkii lapseen kohdistunutta seksuaalirikosta, josta epäillään 54-vuotiasta miestä. Poliisi kaipaa yleisöltä tunnistusapua, jotta uhrin henkilöllisyys saadaan selville.

Epäilty rikos tapahtui Tapulikaupungissa lauantai-iltapäivänä 1. kesäkuuta. Tarkka tapahtumapaikka oli puistikossa Palokuja 4:n kohdalla noin kello 16–16.05.

Kerrostalon parvekkeella oli henkilö, joka näki miehen syyllistyvän seksuaalirikokseen. Epäillyn seurassa oli ala-asteikäinen tyttö. Mies oli voimakkaasti päihtynyt ja liikenteessä polkupyörällä. Tapahtuman jälkeen tyttö poistui Palokujalta Palovartijantie 6:n kiinteistöjen sisäpihalle.

Tyttö on tummaihoinen ja hänellä on mustat kiharat hiukset, jotka olivat kiinni pompulalla. Yllään hänellä oli tumma t-paita ja trikooshortsit, jotka saattoivat olla vaaleanpunaiset. Jaloissa tytöllä oli sandaalit tai Crocs-merkkiset tai kyseisen merkin jalkineita muistuttavat kengät.

Poliisi kaipaa havaintoja rikoksen uhrista. Tiedot pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen seksuaalirikokset.helsinki@poliisi.fi

Tapausta tutkitaan tässä vaiheessa rikosnimikkeellä seksuaalinen kajoaminen lapseen.

Oheiseen karttaan on merkitty tapahtumapaikka ja suunta, johon asianomistaja poistui epäillyn rikoksen jälkeen.

Kartassa näkyvät pystysuunnassa vasemmalta oikealle Palokoukunkuja, Palokuja ja Palokellonkuja. Vaakasuunnassa kartassa ovat alhaalta ylöspäin Maatullinkuja ja Palovartijantie. Lisäksi karttaan on merkitty taloja ja niiden numeroita sekä rappujen kirjaimia.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT