tiistai, 28 toukokuun, 2024

Henkirikos Kemissä – teosta epäilty nainen pidätetty ja vangittu

Kemissä tapahtui perjantaina epäilty henkirikos, jossa menehtyi 56 -vuotias mies, tiedottaa Lapin poliisilaitos.

Hätäkeskukseen tuli ilmoitus 10.11.2023 kello 8 jälkeen, että Kemissä yksityisasunnossa on eloton henkilö. Paikalla meni sairaankuljetuksen yksikkö, joka ilmoitti poliisille tilanteen asunnolla olevan epäselvä ja että asunnossa oli paljon verta. Poliisipartion mennessä paikalle kävi ilmi, että asunnossa on mahdollisesti tapahtunut henkirikos, uhriksi oli joutunut paikkakuntalainen 56 -vuotias mies.

Poliisi otti asunnolta kiinni rikoksesta epäillyn 47 -vuotiaan naisen. Mies ja nainen olivat olleet parisuhteessa useita vuosia ja suhde on ollut myrskyisä. Poliisin tietojen mukaan pariskunta oli eronnut ja asuivat eri osoitteissa tapahtuma-aikaan.

Esitutkinnassa on käynyt ilmi, että mies oli kuollut teräaseen aiheuttamaan vammaan. Nainen on kiistänyt kuulusteluissa syyllistyneensä asiassa rikokseen ja vedonnut muistamattomuuteen. Lapin käräjäoikeus vangitsi epäillyn maanantaina 13.11.2023 epäiltynä taposta. Poliisi jatkaa asian tutkintaa nimikkeellä tappo ja juttu tulee siirtymään syyteharkintaan alkuvuodesta 2024.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT