Kuopio – Siilinjärvi. Poliisipartio pysäytti perjantaina klo yhden aikaan iltapäivällä Siilinjärven taajamassa henkilöauton tarkastusta varten ja ajoneuvoa kuljettaneelle mieshenkilölle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa mutta huumepikatestin perusteella miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Miehellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta, joten häntä epäillään lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Lähes samaan aikaan Kuopion keskustassa toinen poliisipartio pysäytti henkilöauton ja tarkastuksessa selvisi, ettei ajoneuvoa kuljettaneella miehellä ollut ajo-oikeutta. Kuljettajalle tehdyn huumepikatestin perusteella miestä epäillään myös rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Tarkemmassa selvittelyssä kuljettajan sekä auton kyydissä olleen miehen hallusta löytyi huumausaineita, joten heitä epäillään myös huumausainerikoksista.

Perjantai-iltana noin puoli yhdentoista aikaan Kuopion keskustassa poliisipartio pysäytti henkilöauton ja auton kuljettajalle suoritettu puhalluskoe näytti nollaa mutta huumepikatestin tuloksen perusteella miestä epäillään rattijuopumuksesta ja huumausaineen käyttörikoksesta. Miehen asuntoon tehdyssä kotietsinnässä löydettiin kannabiskasvattamo ja näin ollen miestä epäillään myös huumausainerikoksesta.

Lähes samaan aikaan Siilinjärven taajamassa toinen poliisipartio pysäytti henkilöauton ja ajoneuvon kuljettajalle tehdyn huumepikatestin perusteella miestä epäillään rattijuopumuksesta. Kuljettajan ajo-oikeus ei ollut voimassa ja autokin oli katsastamaton sekä poistettu liikennekäytöstä, joten häntä epäillään myös kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä ajoneuvorikkomuksesta.

Aiheeseen liittyen