Vantaa. Henkilöautoa kuljettanut vuonna -90 syntynyt mies törmäsi vastaantulevaan henkilöautoon Vantaalla aikaisin perjantaiaamuna. Todistajien mukaan mies oli lähtenyt ohittamaan edellään ajanutta henkilöautoa, kun vastaan oli tullut toinen henkilöauto. Vastaan tulleen auton kuljettaja oli väistänyt kulkusuunnassaan oikealle, mutta ohittaja oli siirtynyt samaan suuntaan ja auton törmäsivät toisiinsa ja vaurioituivat pahoin.

Onnettomuuden aiheuttaneen auton kaksi matkustajaa ja kuljettaja pakenivat juosten paikalta, mutta heidät saatiin nopeasti kiinni. Autoa kuljettanut mies kertoi itse, että olisi vain menettänyt ajoneuvonsa hallinnan ja että se olisi sen vuoksi ajautunut vastaantulevien kaistalle. Hänelle tehty puhallustestin tulos oli nolla, mutta huumepikatesti oli positiivinen. Kuljettaja kertoi käyttäneensä viimeisen vuorokauden aikana kannabiksen ja amfetamiinin lisäksi erilaisia lääkkeitä.

Auton haltija on kertonut sitä onnettomuushetkellä kuljettaneen miehen ottaneen auton luvatta käyttöönsä. Turvallisuustarkastuksen yhteydessä miehen hallusta löytyi veitsi. Molempien autojen kuljettajat ja matkustajat kuljetettiin sairaalaan tarkistuttamaan vammansa. Tehtävälle osallistui useita poliisin ja pelastuslaitoksen partioita. Poliisi tutkii tapahtunutta.

Aiheeseen liittyen