Joensuu. Huumekuskin ajama auto törmäsi jalankulkijaan suojatiellä Joensuun keskustassa Rantakadun ja Siltakadun risteyksessä perjantaina kello 13.15. Ambulanssi  kuljetti loukkaantuneen  keskussairaalan tarkistettavaksi.

Törmäyksen jälkeen mies jatkoi ajoaan Rantakatua Koskikadun suuntaan kunnes pysähtyi Koskikadun risteyksessä olleiden autojen taakse.  Miehelle tehty puhalluskoe antoi tuloksen 0,08 promillea ja lisäksi huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen huumausaineelle. Miehellä ei ole voimassaolevaa ajokorttia, autossa ei ollut rekisterikilpiä ja se oli poistettu liikenteestä sekä oli määräaikaiskatsastamaton. Autossa oli kuljettajan lisäksi yksi matkustaja.

Joensuulaisen miehen epäillään muun muassa syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, rattijuopumukseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta ja vamman tuottamukseen henkilöautolla sekä huumausaineen käyttörikokseen.

Mahdollisia havaintoja tapaukseen liittyen pyydetään ilmoittamaan sähköpostilla osoitteeseen vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi, vihjepuhelimeen p. 0295 415 232 tai poliisipäivystykseen p. 0295 415 320 ma-pe klo 08-16.15.

 

Aiheeseen liittyen