Kemi. Poliisipartio päätti tarkistaa Hakalankadulla liikkeellä olevan henkilöauton kuljettajan ajokunnon. Partio pysäytti auton, jossa oli kolme henkilöä. Auton kuljettajana oli keminmaalainen mies joka puhalsi seulonta-alkometriin nollat. Mies ei suostunut huumepikatestiin ja hänet vietiin LPKS:ään verikokeeseen, jonka jälkeen hänet toimitettiin kiinniotetuksi Kemin poliisivankilaan.

Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Autoon suoritettiin paikanetsintä ja auton takapaksista löytyi aiemmin Kemistä Keskuspuistokadulla sijaitsevan kerrostalon kellaritiloista anastettua omaisuutta.

Autossa kyydissä olleet kemiläinen mies ja nainen otettiin kiinni varkaudesta epäiltynä ja toimitettiin Kemin poliisivankilaan. Myös kuljettajaa epäillään varkausrikoksesta. Kyydissä olleen miehen hallusta löydettiin huumausaineeksi epäiltyä ainetta ja häntä epäillään lisäksi huumausaineen käyttörikoksesta. Poliisi suoritti kaikkien epäiltyjen asuntoihin kotietsinnät, mutta asunnoista ei löytynyt anastetuksi epäiltyä omaisuutta, kertoo Lapin poliisi.

Aiheeseen liittyen