Kotka. Poliisipartio pysäytti 11.1. kello 20.50 Kotkassa Munkholmantiellä henkilöauton, jonka kuljettajalle tehtiin huumepikatesti. Huumepikatesti oli positiivinen kannabiksen osalta. Kotkalaista -89 syntynyttä mieskuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta.

Poliisipartiolle tuli 11.1.2019 kello 22.35 aikaan ilmoitus, että VT 15:sta on tulossa Kotkan suuntaan auto joka ajaa mutkitellen ja selvää alinopeutta. Poliisipartio tavoitti ajoneuvon Tavastilantiellä Kotkassa. Kuljettajalle tehtiin puhalluskoe ja huumepikatesti. Puhalluskoe näytti 0 promillea, mutta huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinin osalta. Ajoneuvon Kotkalaisella -71 syntyneellä mieskuljettajalla ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta, rattijuopumuksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Poliisipartio pysäytti 12.1. kello 00.04 Kotkassa Ratapihankadulla henkilöauton, jonka kuljettajelle tehtiin huumepikatesti. Testin tulos oli positiivinen kannabiksen osalta. Kotkalaista -99 syntynyttä mieskuljettajaa epäillään huumausaineen käyttörikoksesta ja rattijuopumuksesta.

Aiheeseen liittyen