Hämeenlinna. Poliisi sai torstaina 25.5. iltapäivällä ilmoituksen Harvialantiellä kaupassa riehuvasta miehestä. Partion saapuessa paikalle mies käyttäytyi edelleen uhkaavasti ja uhkasi usuttaa koiransa poliisin kimppuun. Mies heitti myös pullon poliisia kohti. Miehen kiinniottamiseksi jouduttiin käyttämään fyysisiä voimakeinoja, kertoo poliisi.

Paikalla selvisi, että mies oli paiskonut kaupassa juomatölkkejä ja käyttäytynyt henkilökuntaa sekä muita asiakkaita kohtaan hyvin aggressiivisesti. Miestä epäillään vahingonteosta, pahoinpitelyn yrityksestä, laittomasta uhkauksesta sekä virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta. Mies kuljetettiin kiinniotettuna poliisivankilaan.***

Asikkala. Hieman yli 30-vuotiaan miehen epäillään syyllistyneen näpistykseen ja haitantekoon virkamiehelle Vääksyssä torstaiaamuna. Mies oli anastanut kaupasta elintarvikkeita ja lähtenyt juoksemaan karkuun. Henkilökunta oli kuitenkin saanut miehen kiinni lähistöltä.

Poliisipartio saapuessa paikalle, mies pyrki vastustamaan myös partion toimenpiteitä vastaan haraamalla, minkä vuoksi partio joutui käyttämään fyysisiä voimakeinoja miehen taltuttamiseksi.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen