sunnuntai, 25 helmikuun, 2024

Poliisi tutkii alaikäisten tekemää törkeää väkivallantekoa Porissa

Pori. Lounais-Suomen poliisi tutkii viime viikonloppuna Porissa tapahtunutta törkeää pahoinpitelyä, josta epäillään viittä alaikäistä nuorta.

Väkivallanteko tapahtui Porin keskustassa lauantain 20.- ja sunnuntain 21.5. välisenä yönä noin kello neljän aikaan, kertoo poliisi.

Pahoinpitelyn uhriksi joutui noin kolmekymppinen mies, joka lähti ravintolasta ulos. Yrjönkadun ja Valtakadun risteyksessä tiettävästi viiden hengen joukko kaatoi miehen maahan ja pahoinpiteli häntä potkimalla. Poliisi epäilee, että pahoinpitelyssä käytettiin myös teräasetta.

– Tilanteen voidaan katsoa saaneen alkunsa sanaharkasta, sanoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Antti Alitalo.

Pahoinpitelyn jälkeen nuorisojoukko tiettävästi poistui paikalta juosten Valtakatua Raatihuoneenpuiston suuntaan. Poliisin tämänhetkisen tiedon mukaan epäillyt tekijät ja väkivallankohteeksi joutunut uhri eivät tunteneet toisiaan.

Epäillyt tiedossa ja tavoitettu

Poliisi on selvittänyt epäiltyjen henkilöllisyydet. Kaikki nuoret ovat alaikäisiä, iältään 15–17-vuotiaita poikia. Kolme heistä on ollut pidätettyinä ja kaksi muutakin kiinniotettuna. Esitutkinnan edetessä heidät on vapautettu.

Poliisi jatkaa tapauksen esitutkintaa selvittämällä yön tapahtumien kulkua muun muassa kuulustelemalla epäiltyjä ja kuulemalla silminnäkijöitä. Asiassa on myös suoritettu teknistä tutkintaa.

Poliisi tutkii asiaa törkeänä pahoinpitelynä.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT