lauantai, 24 helmikuun, 2024

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen alueella joulu on sujunut rauhallisesti

Kaakkois-Suomen poliisilaitoksen alueella joulun vietto on sujunut rauhallisissa merkeissä. Poliisin hälytystehtäviä kirjattiin n. 250 jouluaaton ja tapaninpäivän välillä. Viime vuonna vastaavaan aikaan tehtäviä oli suunnilleen sama määrä, kertoo poliisi.

Joulun menoliikenteessä partiot kirjoittivat muutamia sakkoja mm. ylinopeuksista, ohituskieltojen rikkomisesta sekä katsastamattomista ajoneuvoista. Joulun menoliikenteen aikana tapahtui muutamia tieltä suistumisia ja onnettomuuksia, mutta vakavilta henkilövahingoilta vältyttiin.

Joulun aikana Kaakkois-Suomen alueella tavattiin 13 epäiltyä rattijuoppoa, joista neljä oli törkeitä rattijuopumuksia. Näistä tavatuista rattijuopumuksista kuuden autoilijan kohdalla epäillään huumaantumisesta ajamista. Liikenneturvallisuuden vaarantamisia kirjattiin 25 kpl ja törkeitä liikenneturvallisuuden vaarantamisia 2 kpl.

Kotihälytystehtäviä oli joulun aikana 37 kpl ja erilaisia häiriötehtäviä 20 kpl. Vakavin tapaus tapahtui Rautjärvellä Tapaninpäivän vastaisena yönä, jossa henkilön epäillään yrittäneen lyödä toista henkilöä puukolla ravintolan edustalla. Murtoja Kaakkois-Suomen alueella on kirjattu kolme kappaletta, joista yhden epäillyn poliisipartio tavoitti tekopaikalta Kotkassa, kun hän oli murtautumassa työmaakoppiin.

Joulun paluuliikenne on sujunut toistaiseksi rauhallisissa merkeissä ja valvonta on aloitettu aamusta. Valvonta jatkuu myös Kaakkois-Suomen alueella koko päivän. Toivomme, että myös paluuliikenteessä ajetaan maltilla, oikealla asenteella ja ajan kanssa, jotta kaikki pääsevät turvallisesti perille, muistuttaa poliisi.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT