torstai, 7 joulukuun, 2023

Kaasua koiranulkoiluttajien kasvoille – ikävää isäntäväkeä narun toisessa päässä Janakkalassa

Janakkala. Hätäkeskus antoi poliisipartiolle tehtävän perjantaina aamupäivällä Turenkiin. Ilmoituksen mukaan tuntematon mies oli suihkuttanut kaasusumuttimella ilmoittajaa ja hänen miestään, kertoo poliisi.

Poliisipartiolle selvisi tapahtumapaikalla, että pariskunta ulkoilutti koiriaan yleisellä tiellä ja he olivat väistäneet heitä vastaan kävellyttä kaksikkoa tien toiselle puolelle. Kaksikko oli myös ulkoiluttamassa koiriaan. Kaksikon nainen juoksi kadun toiselle puolelle ja hän sätti pariskuntaa ja palasi tämän jälkeen seurassaan olleen miehen luokse.

Naisen seurassa ollut mies meni pariskunnan luokse ja hän yritti huitoa nyrkein miestä. Pariskunta yritti päästä pakoon tilanteesta, kun mies oli sumuttanut kaasusumuttimella ensin pariskunnan naista ja tämän jälkeen miestä. Mies sai hallintaan kaasusumuttimella suihkineen miehen.

Poliisipartio otti kiinni päihtyneen keski-ikäisen miehen epäiltynä pahoinpitelyyn sekä ampuma-aserikokseen. Lisäksi miehen epäillään syyllistyneen huumausaineen käyttörikokseen, koska säilöönpanotarkastuksen yhteydessä hänen hallustaan löytyi vähäinen määrä huumausaineita.

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT