Riihimäki. Perjantaina 10.12. Hiukan ennen puolta yötä tuli Riihimäellä Kauppakadulla sijaitsevasta ravintolasta poliisille ilmoitus meneillään olevasta pahoinpitelystä. Partion tullessa paikalle, olivat järjestyksenvalvojat saaneet tappelun loppumaan ja raudoittaneet kaksi tappelun osallista, kertoo Hämeen poliisi.

Pahoinpitelyn kohteeksi joutuneen ja todistajien kertoman mukaan riita oli alkanut vahingossa kaatuneesta juomasta. Hän oli kaatanut vahingossa juoman ja alkanut putsata sitä, kun toinen kiinni otetuista miehistä oli hyökännyt kaatajan kimppuun. Hiukan tämän jälkeen toinenkin kiinniotetuista oli osallistunut uhrin pahoinpitelyyn.

Järjestyksenvalvojien tullessa väliin, olivat miehet vielä vastustaneet heitäkin. Miehet kuljetettiin poliisilaitokselle rauhoittumaan. Pahoinpidellyn vammat eivät vaatineet välitöntä hoitoa.

Asiaa selvitettäessä tuli vielä poliisin tietoon, että kyseiset kiinniotetut olivat aiheuttaneet ongelmia myös läheisessä ravintolassa noin puoli tuntia aiemmin. Miehet olivat virtsanneet ravintolan kivijalkaa vasten ja he olivat käyneet heitä huomauttamaan menneiden järjestyksenvalvojien päälle, josta kirjattiin myös rikosilmoitus, poliisi toteaa.

Aiheeseen liittyen