Porvoo. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Porvoossa tapahtui kahden henkilöauton välinen liikenneonnettomuus, jossa kuoli kaksi henkilöä, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisi.

Porvoossa Läntisen Mannerheiminväylän ja Hornhattulantien risteyksessä tapahtui perjantain ja lauantain välisenä yönä liikenneonnettomuus, jossa kuoli kaksi ihmistä. Molemmat menehtyneistä olivat samassa autossa. Myös yksi henkilö loukkaantui vakavasti sekä useita henkilöitä loukkaantui onnettomuudessa lievästi. Autoissa oli turmahetkellä yhteensä kymmenen henkilöä.– Poliisi on kuullut alustavasti toisen ajoneuvon kuljettajaa, ja epäilee häntä tällä hetkellä kahdesta törkeästä kuolemantuottamuksesta, törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä useista vammantuottamuksista, rikoskomisario Krista Vallila sanoo.

Poliisi jatkaa tapahtumien tutkintaa ja asiasta tiedotetaan esitutkinnan edetessä. Rikosnimikkeet saattavat muuttua tutkinnan edetessä.

Poliisi on kiinnostunut kaikista onnettomuutta edeltävistä kuvista ja videoista sekä silminnäkijähavainnoista. Niitä voi lähettää osoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi

Aiheeseen liittyen