Lieksa. Tiistaiaamuna kello puoli kymmenen sattui Lieksassa kolari, jossa oli ainekset isompaankin onnettomuuteen, kertoo poliisi.

Kaksi puutavararekkaa ajoi peräkkäin Lieksasta kohti Joensuuta. Niiden edellä kulki traktori. Taaimmaisena tullut rekka lähti hyvän suoran tultua ohittamaan edellä olleita ajoneuvoja ja kun tämä oli toisen puutavara-auton rinnalla, kertomansa mukaan jo lähes ohjaamon kohdalla, lähti myös traktorin perässä ollut ajoneuvo ohittamaan.

Ensimmäisenä ohittamassa ollut rekka väisti vasemmalle tien sivuun, kynsi tien penkkaa ja rusikoi mennessään kaksi valopylvästä. Rekka nousi omin avuin takaisin tielle. Auto kärsi vahinkoja jonkin verran. Hurjassa tilanteessa traktori väisti oikealle tien luiskaan vahingon välttämiseksi.

Traktori ja ojassa käynyt ajoneuvo jäivät selvittämään tapahtunutta, mutta keskellä ollut toinen puutavara-auto ei pysähtynyt lainkaan, vaan jatkoi matkaansa.

Puutavara-auton yhtiö on tiedossa ja poliisi odottaa yhteydenottoa. Poliisi jatkaa tapahtuman selvittämistä, tiedotteessa todetaan.

Aiheeseen liittyen