sunnuntai, 21 heinäkuun, 2024

Vakava väkivallanteko Myyrmäessä – seurueiden välillä riitaa pysäköintihallissa

Helsinki. Itä-Uudenmaan poliisissa on tutkittavana 8.12. perjantaina iltakymmeneltä tapahtunut vakava väkivallanteko, missä yhdelle henkilölle aiheutettiin rintakehän alueelle vakavia, sairaalahoitoa vaativia vammoja.

– Poliisin partio sai tiedon asiasta, kun uhrin ystävä oli juossut kauppakeskus Myyrmannin lähistöllä partioineen poliisipartion luokse ja kertonut asiasta. Tehtävälle liittyi myös useita muita poliisin partioita, kertoo tutkinnanjohtaja rikoskomisario Sampsa Aukio.

Uhrille annettiin paikan päällä ensiapua, jonka jälkeen hänet kuljetettiin sairaalaan hoidettavaksi. Poliisi aloitti välittömästi tapahtumapaikan eristämisen sekä paikalla olijoiden puhuttamisen. Tapahtumapaikalla oli paljon muita ihmisiä ja liikennettä.

– Poliisin saamien tietojen mukaan väkivallanteko oli tapahtunut kauppakeskuksen pysäköintihallissa, missä kahden seurueen välille oli tullut riitaa. Tapahtumapaikalta poistuneessa autossa olleet henkilöt tavoitettiin ja heidät otettiin kiinni asian selvittämistä varten, Aukio jatkaa.

– Poliisin lauantaina tekemien kuulusteluiden perustella, tekoon epäillyn henkilön henkilöllisyys on nyt poliisin tiedossa ja tapauksen tutkinta jatkuu Itä-Uudenmaan poliisissa. Tapausta tutkitaan rikosnimikkeellä tapon yritys. Nimike saattaa vielä tarkentua tutkinnan edetessä, sanoo Aukio.

Poliisi esittää tällä viikolla pääepäiltyä henkilöä vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä tapon yritykseen.

4 KOMMENTTIA

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT