sunnuntai, 16 kesäkuun, 2024

Kangaslammella ja Juvalla vanhuksilta anastettiin omaisuutta

Kangaslammella ja Juvalla oli käynyt lauantaina 1.6.2024 ovelta ovelle kauppiaita, jotka olivat anastaneet vanhusten asunnoista rahaa, lääkkeitä ja pankkikortteja, kertoo poliisi.

Kangaslammella Kivenlahdentiellä ja Teknologiantiellä sekä Juvalla Elotiellä oli lauantaina 1.6.2024 käynyt mies ja nainen, jotka olivat menneet vanhempien henkilöiden oville ja kaupanneet mm. pyyhkeitä. Kaupanteon jälkeen kyseiset henkilöt olivat esittäneet tarpeensa käydä vanhuksien asuntojen vessassa ja vessassa käynnin jälkeen nämä henkilöt olivat poistuneet. Myöhemmin vanhukset olivat huomanneet, että heidän lääkkeensä, käteinen raha sekä pankkikortit olivat hävinneet, joten on syytä epäillä, että nämä ”kauppiaat” olivat ne anastaneet.

Kauppiaina toimineet mies ja nainen olivat käyttäneet kasvomaskeja ja he olivat liikenteessä todennäköisesti beigen värisellä tai vaalealla henkilöautolla – muita tuntomerkkejä heistä ei ole.

Poliisi varoittaa ovelta ovelle myyjistä, joita ei millään verukkeella tule päästää asuntoon – ei vessassa käynnin eikä janon tunteen eikä minkään muunkaan verukkeen takia.

Mahdolliset havainnot kyseisistä kauppiaista tai heidän autostaan tulee ilmoittaa puhelimitse numeroon 0295415232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Kuvituskuva.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT