Torstaina 17.5. kello 15.14 Tykki-Kiviharjussa Ratakatu 2 kohdalla alikulkutunnelissa nuori mies oli anastanut keski-ikäiseltä naiselta takaapäin sieppaamalla käsilaukun. Nainen oli lähtenyt seuraamaan juoksemalla pakoon lähtenyttä miestä, joka oli kaatunut seuraavassa risteyksessä. Nainen sai miehen kiinni yhdessä muiden paikalle tulleiden sivullisten kanssa.

Paikalle kutsuttu poliisi otti kiinni vuonna 1997 syntyneen paikkakuntalaisen miehen ja häntä on kuulusteltu epäiltynä varkauteen. Poliisi on saanut palautettua käsilaukun sisältöineen asianomistajalle.

Tutkinnan yhteydessä kävi ilmi, että saman nuoren miehen epäillään syyllistyneen myös alkuviikosta Kiviharjunkadulla tapahtuneen toisen käsilaukun sieppaamisen:
Maanantaina 14.5. noin kello 17.15 Kiviharjunkadulla polkupyörällä liikkeellä ollut nuori mies oli napannut iäkkäältä naiselta kädestä laukun. Nainen oli kaatunut käsilaukun riiston seurauksena niin, että hän oli loukannut itseään. Nainen oli viety ambulanssilla sairaalaan saamaan hoitoa vammoihinsa. Poliisi tutkii tapahtumaa ryöstönä.

Poliisin kuulustelema nuori mies on ollut halukas selvittämään tapahtumia ja hän on myöntänyt kuulustelussa molemmat käsilaukkujen sieppaamiset. Poliisi on saanut haltuunsa maanantaina ryöstön yhteydessä kadonneen käsilaukun sisältöineen, mutta lompakossa olleet rahat ovat jääneet kateisiin.

Aiheeseen liittyen