Vantaa. Sunnuntaiyönä 15.5. Vantaalla Kehä III:lla tapahtuneen, kahden ihmisen kuolemaan johtaneen, liikenneonnettomuuden tutkinta edennyt Itä-Uudenmaan poliisissa.

Ensitiedote liikenneonnettomuudesta annettiin sunnuntaina iltapäivällä.Henkilöautoa kuljettanut mies oli ajanut huomattavaa ylinopeutta ja törmännyt kaiteeseen. Törmäyksen seurauksena auto oli syttynyt palamaan.

– Partio oli hieman aiemmin, ennen törmäystä, havainnut Kehä III:lla Itään menevillä kaistoilla huomattavaa nopeutta ajaneen henkilöauton ja kääntynyt sen perään. Autolle oli mitattu nopeudeksi 173km/h sallitun nopeusrajoituksen ollessa 80km/h, kertoo rikoskomisario Matti Latvala.

Partion tehtyä seuraavan havainnon autosta onnettomuus oli jo tapahtunut ja partion saavuttua kohteeseen auto syttyi ilmiliekkeihin. Paikalle saapunut pelastuslaitoksen yksikkö sammutti palavan auton.

– Palon sammuttua selvisi, että autossa oli etupenkillä kuljettajan lisäksi yksi matkustaja. Molempien todennäköinen henkilöllisyys on nyt tiedossamme ja jatkamme tapauksen selvittelyä silminnäkijän kuulemisella sekä uhrien osalta kuolemansyyn tutkintana. Alkoholilla epäillään olevan osuutta tapahtumien kulkuun, Latvala tiedottaa.

Aiheeseen liittyen