Ruotsi. Kolme ihmistä löydettiin kuolleina palavasta autosta Uppsalassa. Poliisi ja pelastuslaitokset hälytettiin Storvretaan, Uppsalan ulkopuolelle torstai-iltana 26.3. 2020 kello 19.28, uutisoivat Aftonbladet ja SVT Nyheter.

– Sammutustyön aikana autosta löydettiin kolme kuollutta ihmistä. Tutkimme tapausta murhana kertoo Daniel Wikdahl Mittin alueen poliisista tiedotusvälineille.Ketään kolmesta kuolleesta ei ole tunnistettu, eikä poliisi voi tässä vaiheessa vastata, kuinka he ovat kuolleet.

– Tulipalo on sammutettu ja olemme jatkaneet työskentelyä muun muassa todisteiden ja teknisten tutkimusten parissa, Daniel Wikdahl sanoo.

Poliisi on perustanut laajan eristetyn alueen löytöpaikan ympärille, joka on erillinen soratontti. Lähellä sijaitsevalla urheilukentällä nuoret harjoittelivat, kun auto alkoi palaa.

– Olemme edelleen tutkimuksen alkuvaiheessa. Kyse on nyt todistajien löytämisestä ja alueen ihmisten kuulemisesta. Pyrimme myös tutkimaan aluetta selvittääksemme, mitä on tapahtunut, Daniel Wikdahl toteaa tiedotusvälineille.

Kuva: SVT Nyheter.

Aiheeseen liittyen