sunnuntai, 26 toukokuun, 2024

Kolmikymppinen mies epäiltynä useista samantyyppisistä pahoinpitelyistä Salossa

Salo. Lounais-Suomen poliisi kertoo tutkivansa epäiltyjä pahoinpitelyrikoksia, joissa kolmekymppisen miehen epäillään muutaman päivän sisällä syyllistyneen useaan pahoinpitelyyn julkisella paikalla.

Poliisi sai maanantai iltana 22.5. hätäkeskukselta ilmoituksen, että Hämeenojankadulla Salossa oli tapahtunut pahoinpitely tuntemattoman tekijän toimesta. Tekijä oli lyönyt henkilöä jollakin esineellä, anastanut häneltä omaisuutta ja poistunut paikalta. Poliisi ei tuolloin tavoittanut tekijää.

Myöhemmin samana iltana poliisi sai taas  tehtävän Hämeenojanakadulle, jossa sama mies oli pahoinpidellyt toista henkilöä pyörän lukitusketjulla lyömällä. Poliisi löysi tuntomerkkeihin sopivan miehen ja hänet otettiin kiinni.

Asiaa tutkittaessa kävi ilmi, että saman miehen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn myös sunnuntaina Salossa sijaitsevassa ravintolassa sekä perjantaina Helsingissä sijaitsevassa ravintolassa. Miehellä on myös aiempaa väkivaltarikostaustaa.

Esitutkinnassa saatujen tietojen perusteella epäilty tekijä ja hänen uhrinsa eivät tunteneet toisiaan entuudestaan. Pahoinpidellyt saivat eri asteisia vammoja ja hakeutuivat lääkäriin, mutta kukaan heistä ei loukkaantunut vakavasti.

Mies vapautettiin keskiviikkona, mutta hänet määrättiin matkustuskieltoon, kertoo poliisi.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT