keskiviikko, 29 toukokuun, 2024

Koppimönkijä katon kautta ympäri Huittisissa – kuljettaja humalassa, kyydissä kaksi muuta nuorta

Huittinen. Lauantaina 12.5. aamuyöstä Lounais-Suomen poliisipartio sai hätäkeskukselta ilmoituksen koppimönkijän ulosajosta Huittisissa Klaavolantiellä. Poliisipartion selvityksen mukaan 16 -vuotias mieskuljettaja oli ajanut mönkijällä Klaavolantietä ja ajautunut vasemmalle kaartuvassa mutkassa tien oikean puolen ojaan, kertoo poliisi.

Mönkijään tulleiden vaurioiden perusteella mönkijä on käynyt katollaan ja päätynyt renkailleen keula tulosuuntaan. Mönkijässä oli penkit kahdelle henkilölle, mutta kyydissä on ulosajon aikaan ollut kolme nuorta henkilöä. Yksi nuorista on ollut ilman turvavyötä. Paikalle tulleet ensihoidon yksiköt tarkastivat osallisten vammat ja kaksi heistä toimitettiin jatkotutkimuksiin Porin Satasairaalaan. Vakavia vammoja ei alkutietojen perusteella osallisille ulosajosta ole aiheutunut.

Kuljettajalle suoritettu puhalluskoe antoi tuloksen 0,75 mg/l, joka vastaa n. 1,6 promillen tulosta. Kuljettajaa epäillään törkeästä rattijuopumuksesta sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT