torstai, 30 toukokuun, 2024

Enemmän tai vähemmän vauhdikkaita ajosuoritteita viikonloppuna Hämeen teiltä

Häme. Raskaita kaasujalkoja 11-12.5 välisenä yönä Hämeen poliisin alueella:

Janakkala. Poliisi oli suorittamassa ajotapavalvontaa Valtatiellä 3, kun heidät ohitti henkilöauto huomattavaa ylinopeutta. Auton nopeudeksi mitattiin 193 km/h alueella, jossa on 120 km/h nopeusrajoitus. Autoa kuljetti noin 20-vuotias mies, joka oli edellisenä päivänä määrätty väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Hollola. Nopeusvalvontaa suorittamassa ollut poliisipartio mittasi 4-tiellä Miekkiössä ajaneelle henkilöautolle nopeudeksi 177 km/h. Tieosuudella on 120 km/h nopeusrajoitus. 80-luvulla syntynyttä mieskuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Hämeenlinna. Poliisi tutkasi Helsinki-Tampere valtatietä ajaneelle henkilöautolle nopeudeksi 163 km/h alueella, jossa on 100 km/h nopeusrajoitus. Auton kuljettajana oli noin 20-vuotias mies. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Forssa. Poliisipartio mittasi Koijärventiellä heitä vastaan ajaneelle autolle nopeudeksi 133 km/h. Alueella on 80 km/h nopeusrajoitus. Autoa kuljettanutta 90-luvulla syntynyttä miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Forssa. Poliisi mittasi Valtatiellä 2 seilaten ajaneelle pakettiautolle nopeudeksi 115 km/h alueella, jossa on 80 km/h nopeusrajoitus. Pakettiauto pysäytettiin sen käännyttyä Kassimäenkadulle. Kuljettajalle suoritettiin tarkkuusalkometrikoe, jonka tulos oli 1,21 mg/l. 80-luvulla syntynyttä mieskuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja törkeästä rattijuopumuksesta. Mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

 

KOMMENTOI UUTISTA

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT