Turku. Maanantaina 6.2.2023 klo 23.25 aikaan poliisille ilmoitettiin Aurassa eräälle huoltoasemalle asioimaan tulleesta miehestä. Ilmeni, että mies oli saapunut paikalle Turusta anastetulla pakettiautolla, kertoo poliisi.

Auto oli anastettu jo 25.1.2023. Miehelle suoritettiin huumepikatesti, joka oli positiivinen amfetamiinille. Miestä epäillään moottorikulkuneuvon käyttövarkaudesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta, koska hänellä ei ollut voimassaolevaa ajo-oikeutta.***

Turku. Tiistaina 7.2.2023 aamulla klo 04.45 poliisille ilmoitettiin Turussa Kakskerrantiellä tapahtuneesta liikennevahingosta, jossa oli osallisena kaksi henkilöautoa. Tapahtumapaikalla ilmeni, että toisen auton kuljettaja oli menettänyt ajoneuvon hallinnan ja oli törmännyt vastaan tulleeseen autoon.

Ajoneuvonsa hallinnan menettänyt kuljettaja puhalsi alkometriin nolla promillea, mutta hänelle suoritettu huumepikatesti oli positiivinen amfetamiinille ja kannabikselle.  Hänellä ei ollut myöskään voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Rikosnimikkeinä asiassa ovat törkeä rattijuopumus, huumausaineen käyttörikos, liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta.

Kuvituskuva.

Aiheeseen liittyen