keskiviikko, 6 joulukuun, 2023

Kortittoman nuoren miehen seikkailu Kangasniemen yössä poliisin kertomana

Kangasniemi. Nuorehko paikakuntalainen mies liikkui aamuyön tunteina Kangasniemen Mikkelintien ja Jyväskyläntien alueella. Rikosnimikkeitä matkan johdosta kertyi useita, raportoi poliisi.

Hätäkeskukseen ilmoitettiin neljän aikoihin aamuyöllä, että Kangasniemen Reinikkalan alueella oli asutun talon pihaan tullut henkilöauto, jonka kuljettaja käyttäytyi sekavasti. Ilmoittaja, talon asukas epäili päihteiden osuutta asiaan. Auto oli poistunut Mikkelintielle (vt 13) päin.

Muutama hetki myöhemmin, puoli kuuden aikaan toinen ilmoittaja oli tavannut Murtomäentien ja Jyväskyläntien maastossa miehen, joka kysyi apua auton hinaamiseksi ojasta. Oikeaoppisesti ilmoittaja ei ollut siihen kuitenkaan ryhtynyt.

Paikalle saapunut partio tapasi epäillyn miehen kävelemästä valtatien vartta. Ensimmäinen tarina oli poliisille varsin tuttu. Että autoa kuljetti se kuuluisa tuntematon mies, joka oli kadonnut jonnekin. Kuitenkin pienen keskustelun jälkeen epäilty kertoi ajaneensa itse. Tätä tuki myös ilmoittajien lausumat. Avaimetkin olivat taskussa.

1990 luvulla syntyneellä paikkakuntalaisella miehellä ei ole ajo-oikeutta. Puhalluskokeen kertoma humalatila oli alle rangaistavuuden. Mutta huumausaineiden pikatesti antaa syyn epäillä rattijuopumusta useamman aineen osalta. Hänet käytettiin verikokeissa ja vietiin lepäämään poliisiasemalle.

SAMANKALTAISET UUTISET

LUETUIMMAT 24h

Kommentoidut

UUSIMMAT